Greenway Jizera - podél řeky za přírodou a historií

TZ č. 9, autor: Archiv SČR

Tisková zpráva SČR 9/2017, vydána 29. června 2017

Koncem června vydalo Sdružení Český ráj propagačně-informační leták věnovaný stezce Greenway Jizera. Leták, vydaný v česko-anglické mutaci, představuje celou trasu stezky od pramene řeky až po její soutok s Labem.

Nově vydaný propagační materiál je určen především těm, kdo se chtějí vydat na kole celým koridorem řeky Jizery a odhalovat krásy Jizerských hor, západních Krkonoš, Českého ráje a Polabí. I přesto, že ne všude jsou vybudované cyklostezky, nabízí koridor cyklistům zajímavý nejen sportovní zážitek. Propagační leták jim prostřednictvím textu, fotografií a mapky může být dobrou inspirací při plánování cesty.

Podrobnější informace o turistické nabídce v koridoru řeky Jizery najdou turisté také na stránkách www.greenwayjizera.cz.

Na podzim připravuje Sdružení Český ráj vydání nového podrobnějšího katalogu ke Greenway Jizera, prostřednictvím kterého bude představen koridor řeky, jako oblasti s bohatou nabídkou pro aktivní dovolenou.

V katalogu budou představeny jednotlivé úseky toku řeky z pohledu přírodních i kulturně-historických atraktivit, včetně přehledné mapky jednotlivých částí, uvedení délky v kilometrech a náročnosti terénu.

Konkrétní nabídka turistických cílů a služeb (ubytovací, stravovací, sportovní, regionální výrobci atd.) pak bude řešena prostřednictvím inzercí, které je možno objednávat již nyní v kanceláři SČR.

Oba materiály budou již tradičně k dispozici v informačních centrech a u dalších partnerů v regionu.

Vytvořeno 29.6.2017 14:29:50 | přečteno 341x | rakousoval