Vychází nové číslo zpravodaje Sdružení Český ráj

Zpravodaj 1/09

Tisková zpráva ze dne 9.6.2009.

Sdružení Český ráj v těchto dnech vydává další číslo zpravodaje, ve kterém informuje o aktuálním dění na poli cestovního ruchu v turistickém regionu Český ráj. Na osmi stranách najdete například informace o „Marketingovém plánu Českého ráje pro období 2009 - 2011“ nebo představení společnosti České doteky hudby, která v těchto pořádá již 54. ročník festivalu Dvořákův Turnov a Sychrov.

Prostor je ponechán také aktualitám pro nadcházející turistickou sezonu a prezentaci mikroregionů Mariánská zahrada, Podkozákovsko a Pojizeří. Ve zpravodaji dále najdete aktuální informace o projektech „Greenway Jizera“ a „Značení kulturních a turistických cílů v Českém ráji“, nabídku prezentace na oficiálních stránkách regionu www.cesky-raj.info a řadu dalších užitečných informací.

Součástí aktuálního vydání zpravodaje je také Výroční zpráva Sdružení Český ráj za rok 2008.

Zpravodaj bude zdarma k dispozici na informačních centrech Českého ráje a v elektronické podobně na www.cesky-raj.info v sekci Sdružení Český ráj.

Tiskovou zprávu lze stáhnout ikona souboruzde

Vytvořeno 10.6.2009 8:12:43 | přečteno 49x | zdarska